Low Carb dieet

koolhydraat arm low carb dieet gezond verantwoord afvallen

Low Carb Dieet

Een “Low carb dieet” oftewel een koolhydraat arm dieet waarbij je rekening houdt met het aantal koolhydraten dat je dagelijks binnen krijgt.. Klinkt ingewikkeld, maar wij helpen je graag! Lees hier onder verder.

Food4fit Amsterdam - Maurice van der zwan

By Maurice v/d Zwan

Koolhydraat arm dieet.

Buiten onze gezonde maaltijden maken wij ook op maat gemaakte maaltijden. Low carb oftewel lage koolhydraten is eens van onze opties.
 
Koolhydraten zijn belangrijk maar niet onmisbaar je hebt koolhydraten nodig om te helpen bij verbranding bij het sporten. Mocht je minder tijd of zin hebben om te sporten is een low carb dieet misschien wel iets voor jou. Low carb helpt bij de vetverbranding doordat er geen of weinig koolhydraten inzitten wat zorgt dat je insulinespiegel omlaag gaat en daarmee je vetverbranding verhoogt.
 
De meest voorkomende koolhydraten zijn rijst, aardappel en pasta die wel vullen en goed zijn als je een hoge verbranding hebt maar bij een lage verbranding dus bijdragen aan een hoger vetpercentage. Wij vervangen de koolhydraten door groenten en of low carb alternatieven, denk hierbij aan broccolirijst, pompoen noedels of zeewier pasta. Voordelen van deze opties zijn dat ‘t vult, voedt en ook nog eens gezond is.
 
Binnen onze klantenkring zijn er verschillende klanten die gebruik maken van de low carb optie en zeer tevreden zijn over het resultaat. Dus wil je op verantwoorde manier afvallen en ook nog is overstappen op een gezond alternatief? Wil je meer informatie over dieet mogelijkheden?
 

“Vers, gezond & huisgemaakt. Wij zorgen voor de lekkerste dagverse gerechten met Wereldse invloeden voor een bewuste & gezonde levensstijl.

koolhydraat arm - gezond eten bestellen, maaltijden bezorgen - bestellen - aan huis bezorgd - meal delivery amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *