Onze gezonde maaltijden en detox kuur.

Sport maaltijden - Onze gezonde maaltijden bestellen - Food4fit - maaltijd - aan huis - bezorgen - food4fitamsterdam - kant-en-klaar

De gezonde maaltijden van Food4fit Amsterdam bestaan altijd uit 3 belangrijke elementen, namelijk koolhydraten, eiwitten & groenten.

Koolhydraten zijn een belangrijk onderdeel van onze gezonde maaltijden en spelen altijd een cruciale rol. Koolhydraten zorgen voor de energie die je nodig hebt om te verbranden en te bewegen. Wij koken zoveel mogelijk met glutenvrije en volkoren koolhydraten voor een betere balans in je voeding. 

Eiwitten zijn ook een belangrijke voedselbron voor onze gezonde maaltijden. We kunnen onderscheid maken tussen dierlijke en natuurlijke eiwitten. Dierlijke eiwitten hebben vaker een hoger eiwitgehalte en hebben we dus minder van nodig om de balans te vinden in onze maaltijden. Natuurlijke eiwitten komen vaak voort uit soja, zaden en noten. Enig nadeel van natuurlijke eiwitten zijn dat we er grotere hoeveelheden van nodig hebben om de balans te krijgen in de maaltijden. Eén groot voordeel is dat natuurlijke eiwitten beter zijn voor mens en milieu en alleen maar gezonde vetten bevatten. 


Groenten is misschien wel de belangrijkste voedselbron in onze gezonde gerechten. Groenten zitten vol vitamines, mineralen en goede vetten en zorgen voor het reinigen van het lichaam. Het grote voordeel van groenten is dat er een enorme hoeveelheid aan variatie en smaken zijn die goed zijn te combineren met de andere voedselbronnen van onze maaltijden. Nieuwsgierig geworden na het lezen van deze blog? Kijk in de webshop naar de mogelijkheden voor de gerechten en onze vitamine rijke en gezonde detox sappen. Volg deze link om direct naar onze webshop te gaan.

Gezonde maaltijden bestel je natuurlijk bij; Food4Fit Amsterdam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *