Detox kuur bestellen | 3/5/7 dagen | sapkuur

maaltijden bestellen | detox kuur 3 dagen detox - sapkuur - 5 dagen. 7dagen, sap kuur

Wil je verantwoord afvallen, je lichaam detoxen of lekkerder in je vel zitten? Neem dan een detoxkuur van Food4fitamsterdam! Wij bieden een 3daagse, 5daagse en 7daagse detox kuur om te zorgen dat je weer helemaal in balance komt. Wij bieden 4 sappen en 2 shots aan die je dagelijks moet innemen.

Detox kuur bestellen in de regio Amsterdam? Lees verder over onze sappen & shots:

Bietenjuice:
Deze coldpressed Bietensap is vermengd met bosvruchten en aardbei. Biet stimuleert de gezondheid van hart en bloedvaten en verlaagt de bloeddruk en de cholesterol. De aardbeien helpen je om snel af te vallen en versneld je spijsvertering. De bosvruchten helpen infectie tegen tegen te gaan en bevorderen de algemene gezondheid. Dit drankje kan je het beste gebruiken om je dag mee te starten als ontbijt of bij je ontbijt.

Gemberjuice:
Deze coldpressed gembersap is vermengd met groene appel en limoen. Gember verbeterd de werking van insuline het is in staat om de glucose van je spier en vetcellen te verhogen waardoor bloedsuikerspiegel sneller zal dalen. Dit helpt onder andere bij overgewicht en het verlagen van het insuline gehalte. Limoen bevat veel vitamine B5 en B6 waar je veel energie van krijgt maar welke ook helpt bij het op en afbouwen van eiwitten. Groene appel zit vol goede voedingsstoffen en antioxidanten dit zorgt er voor dat vet en afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Dit drankje is uiterst geschikt om halve wegen de dag te nemen om een lekkere boost van te krijgen.

Kurkumajuice:
Onze kurkuma juice is cold pressed kurkumasap is vermengd met kokos, wortel en een vleugje rode peper. Kurkuma heeft een krachtige en stevige ontstekingsremmende werking en zorgt voor ontgiften van het lichaam. Kokos bevat veel vezels en zorgt mede daarvoor voor een verzadigd gevoel ook zorgt kokos voor een hogere verbranding van calorieën. Wortel werkt net als vitamine A en verhoogt de weerstand en het gezichtsvermogen. Rode peper heeft een ontsteking remmende werking en gaat ook cholesterol te lijf.

Dit drankje leent zich goed om als vervanger van de avondmaaltijd te dienen.

Detox kuur bestellen.

Laosjuice:
Deze coldpressed laos juice is vermengd met peer, spinazie en komkommer. Laos zorgt voor een snellere opname van vitamine C en E en het stimuleert de spijsvertering. Peer bevat veel antioxidanten en koper deze zorgen er voor de je een verhoogt immuunsysteem krijgt. Spinazie bevat veel ijzer, calcium, magnesium en kalium en dit zorgt onder andere dat je meer energie krijgt en meer rode bloedcellen aanmaakt. Komkommer bevat veel vitamine C, B en K en antioxidanten dit zorgt voor een ontstekingsremmende werking.

Dit drankje is geschikt om als tussendoortje of na je avondmaaltijd in te nemen.

Gembershot:
Gember heeft een antibacteriële, antivirale en antioxidante werking. Verder zorgt gember voor een verbeterde spijsvertering en een verzadigd gevoel. Deze shot is geschikt om tussen de middag en avond in te nemen en kan dienen als tussendoortje.

Deze shot heeft een pittige en zure smaak en geeft een enorme energie boost.

Kurkumashot:
Kurkuma zit vol antioxidanten en vitaminen, kalium en zink. Curcumine is de stof in kurkuma die een ontgiftende en ontstekingsremmende werking heeft. Deze shot is geschikt om in te nemen bij een wanneer je honger hebt, het beste tussen de ochtend en de avond.

Deze shot heeft een bittere smaak en geeft een rustgevende boost.

detox kuur bestellen
https://food4fitamsterdam.nl/bestelpagina/?v=796834e7a283

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *