BESTELLEN.

Gezonde maaltijden bestellen!


Wij bezorgen onze maaltijden maandag tot en met donderdag, maar uiteraard kan je een bestelling ook gewoon bij ons ophalen! Stuur dan even een mail met de gewenste bestelling, dan spreken we een ophaaldag & tijd af. Na je bestelling ontvang je van ons een leverdatum & tijd.

De bestelling dient uiterlijk 1 dag van te voren bij ons binnen te zijn.


Wil je bij ons heerlijke sportmaaltijden bestellen? Je kunt ervoor kiezen om een account aan te maken in ons systeem met een gebruikersnaam en wachtwoord. Onder het kopje “mijn account” vind je onder andere jouw account gegevens en bijvoorbeeld een overzicht van je bestellingen. Maaltijden laten thuisbezorgen Amsterdam? Dat doe je bij Food4Fit Amsterdam!*Tot op heden bezorgen wij in de volgende regio:

– Amsterdam Nieuw-West

– Amsterdam-Centrum
– Amsterdam-Oost
– Amsterdam-West
– Amsterdam-Zuid


maaltijden laten thuisbezorgen sportmaaltijden - Food4fit - maaltijd - delivery - bezorgen - food4fitamsterdam

Maaltijden laten thuisbezorgen Amsterdam?

Maaltijden laten thuisbezorgen Amsterdam? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bekijk onze winkel voor de uitgebreide mogelijkheden of neem even contact op voor mogelijkheden volledig op maat. Van zakelijke gelegenheden tot particuliere, buffetten of arrangementen/menu’s op maat. Maaltijden laten thuisbezorgen Amsterdam / gezonde maaltijden bestellen doe je bij Food4Fit Amsterdam.