Hoe werkt het?

Eten bestellen Amsterdam?


Eten bestellen Amsterdam, hoe werkt het?

Bij Food4Fit Amsterdam leveren wij dagverse, gezonde & huisgemaakte (sport)maaltijden aan huis. Elke week 6 nieuwe originele en smaakvolle gerechten. Je kunt er bij ons voor kiezen om een enkele maaltijd te bestellen maar wij raden aan om een 3 daags of 6 daags menu aan te schaffen. In een 6 daags menu zit alles wat u voor de week nodig heeft. Zo hoeft u ‘s avonds niet meer te koken, of kunt u dagelijks genieten van een heerlijk lunch gerecht! In onze gerechten zitten altijd tussen de 400 en 600 calorieën, ze wegen minimaal 450 gram en zijn zo veel mogelijk bereid met natuurlijke en verse producten. 

In ons menu vind u een mooie balans tussen de hoeveelheid calorieën, eiwitten en vitamines die u op wekelijkse basis nodig heeft. Ook zitten er altijd 2 bewuste keuzes in gericht op diervriendelijkheid, dat zijn de vegetarische en de vegan variant. Wij geven altijd de macro’s van elk gerecht aan zodat u zelf kunt kijken welke gerechten binnen uw voedingsschema passen.Heeft u last van een allergie of zijn er bepaalde producten die u niet eet geef dat bij ons aan en wij zoeken voor een passende oplossing of vervanging. Eten bestellen Amsterdam? Hier zit je goed!


Geef je lichaam een welverdiende vakantie met een gezonde detox kuur van Food4fit-Amsterdam. Dankzij de gezonde en ontgiftende werking van onze sappen krijgt je lichaam de kans om zich te herstellen van ongezonde gewoonten. Een detox kuur (sapkuur) draagt bij aan je algehele vitaliteit en kan bijdragen aan een versterkt imuunsysteem.

Het belangrijkste doel van de detox kuur is om je lichaam te reinigen. Door 3, 5 of 7 dagen vooral (biologische) groentesappen & juices te drinken wordt je lichaam gedurende die periode minder belast en krijgt het de kans om zich te herstellen van de dagelijkse (ongezonde) invloeden en gewoonten. Een aantal keer per jaar een sapkuur volgen is een belangrijk onderdeel van een gezonde en gevarieerde levensstijl. 

Bij de 3-daagse sapkuur krijg je voor elke dag 4 verschillende slowjuices en 1 shot.

U dient bij ons een dag van te voren te bestellen en dan leveren wij de volgende dag tussen 17:00 en 21:00 en nemen altijd van te voren contact op of u thuis bent. Levering is gratis vanaf 20 euro en we leveren alleen in Amsterdam West, Nieuw West, Zuid en Centrum. Wil je een bestelling plaatsen welke buiten deze regio of tijden geleverd moet worden? Gelieve contact op te nemen via de e-mail, telefonisch of live-chat rechts onderin!