Food4Fit – Amsterdam

Sportmaaltijden & Detox kuur bestellen

vegan eten bestellen detox kuur - sportmaaltijden bestellen - gezonde maaltijden - sapkuur

Gezonde voeding en vegan eten bestellen wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven.
Er zijn vaak vooroordelen dat gezond niet per definitie lekker is, maar wij als Food4fit Amsterdam bewijzen het tegendeel!
 
Food4fit Amsterdam is er voor mensen die een gezond eetpatroon nodig hebben maar dat simpelweg niet kunnen of daar geen tijd voor hebben. Het is voornamelijk gericht op sporters maar toegankelijk en voedingsrijk voor iedereen. Gezond eten bestellen? Dat doe je hier!
 
Ons streven is om een zo gevarieerd mogelijke maaltijd te bereiden met daarin zoveel mogelijk goede voedingsstoffen als eiwitten, mineralen en vitamines. Wij willen met ons concept laten zien dat gezonde voeding ook smaakvol en vernieuwend kan zijn.
 
Met ervaring voor het koken binnen grote concerns als Google, Uber en booking.com hebben wij veel ervaring opgedaan om gezond en verantwoord te koken voor grote aantallen.
Deze ervaring hebben wij geprofessionaliseerd tot een concept waar iedereen nu gebruik van kan maken. Sinds kort kan je ook een heerlijke detox kuur of losse smoothies, sappen & shots bestellen. Wil je vegan eten bestellen? Dan zit je bij ons goed, wij bieden altijd een aantal vegetarische en veganistische maaltijden aan.

Wat je van ons kan verwachten zijn dagverse maaltijden die bereid zijn door een professionele chef met hoofdzakelijk biologisch en seizoensgebonden producten.
 
Met een weekmenu van ons maak je in 6 dagen tijd een reis door de culinaire wereld met gerechten uit allen windstreken. Van een heerlijk Thaise curry tot een Marokkaanse stoof bij ons aan diversiteit geen gebrek. Wij hopen met ons concept mensen te kunnen helpen met het behalen van bepaalde doelen of door gezonder in het leven te staan.
 
Nieuwsgierig geworden? Aarzel niet en plaats je bestelling dan komen wij het met alle liefde brengen.