Gezonde detox soepen.

Detox soepen


gezonde detox soepen detox kuur 3 dagen detox soep

Nieuw bij Food4Fit Amsterdam!

Gezonde detox soepen, uniek in Nederland! Heerlijke gezonde dagverse, rijkelijk gevulde en huisgemaakte detox soepen.

Onze soepen dragen bij aan het ontgiften van je lichaam, het herstellen van je afweer systeem en het verder ontwikkelen van je immuunsysteem. Als ingrediënten gebruiken wij bijvoorbeeld de “Hollandse health booster” boerenkool, of de iconische herfstgroente pompoen! Met dagverse, gezonde producten maken wij de lekkerste detox soepen. Probeer het nu! Klik hier om de diverse varianten te bekijken in onze webshop. Gezonde maaltijden bestellen? Dat doe je natuurlijk bij Food4Fit Amsterdam.


Hier komt een lapje tekst over de kwaliteit van de maaltijden, huisgemaakt, verse producten en ingredienten etc.

Hier komt een lapjeHier komt een lapje tekst over de kwaliteit van de maaltijden, huisgemaakt, verse producten en ingredienten etc.

Hier komt een lapje tekst over de kwaliteit van de maaltijden, huisgemaakt, verse producten en ingredienten etc.


Waarom detox soepen?

Detox soepen zijn een perfecte aanvulling op je detox kuur of als vervanger van je diner of lunch. Door de hoeveelheid en de gezonde voedingsmiddelen in de detox soepen raak je sneller vol en neemt het je honger gevoel sneller weg.

Al onze detox soepen zijn 100% vegan en zonder conserveringsmiddelen. Bij het verwerken van onze detox soepen maken wij gebruik van krachtige kruiden en grondstoffen als kurkuma, gember en laos. Verder zijn onze detox soepen een bron van vitamine, mineralen en ijzers die je nodig hebt voor het ontgiftigen van je lichaam. Buiten het feit dat de detox soepen uitermate gezond zijn is het ook nog verassend lekker en voedzaam. 

Dus wil jij verantwoord afvallen of jezelf ontgiftigen? Probeer dan onze detox soepen en je zult versteld staan van het resultaat!

gezonde maaltijden bestellen - gezonde detox soepen