Even kennismaken?

De Introductiebox.

Gezonde maaltijden afvallen. 

De Introductiebox.

Heb jij altijd een gezondere levensstijl willen hebben en weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan is onze introductiebox misschien wel iets voor jou. Onze gezonde maaltijden, detox soepen en detox sappen dragen bij aan een gezondere manier van leven en zijn een bron van vitamine, mineralen en eiwitten. In onze introductiebox zitten 3 verse maaltijden, 3 detox soepen, 6 detox sappen en 6 detox shots. De kosten van onze introductiebox is bij losse verkoop €75,95 maar om u kennis te laten maken met al het lekkers en gezonds wat wij hebben te bieden is de introductieprijs van deze box €59,95. Buiten feit dat we een winstgevende organisatie zijn willen wij u voornamelijk kennis laten maken met een gezonder alternatief en manier van leven.

3 verse maaltijden:

In onze introductiebox zitten 3 verse maaltijden te kiezen vanuit het weekmenu. Met onze gezonde maaltijden afvallen, bij Food4Fit zit je goed! Onze maaltijden zijn dagvers en bereid met verse groenten, vlees en vis. Buiten het feit dat onze gezonde maaltijden vol zitten met essentiële vitamine, mineralen en eiwitten zijn ze ook nog is bijzonder smaakvol. De maaltijden zijn minimaal 3 dagen houdbaar en 2 maanden houdbaar in de vriezer dus perfect om op een later moment te nuttigen. Er zijn elke week een vegan en vegetarische optie verwerkt in het weekmenu om een mooie balans te vinden tussen dier en natuur. Mocht u bepaalde dieetwensen of allergieën hebben laat het ons weten en we houden er altijd rekening mee.

3 detox soepen:

In onze introductiebox zitten 3 detox soepen die u zelf kunt kiezen. Niet alleen met gezonde maaltijden afvallen maar ook zeker met onze gezonde detox soepen. 
Detox soepen helpen bij het detoxen van het lichaam. Door de groenten, kruiden en wortel gewassen die wij verwerken in de detox soepen draagt dit bij aan het immuunsysteem en het afstoten van giftige stoffen in het lichaam. Detox soepen zijn prima vervanger van bijvoorbeeld een lunch of diner in combinatie met een normaal voedingspatroon of als aanvulling op een detox kuur.

6 detox sappen:

In onze introductiebox zitten 6 detox soepen geheel zelf samen te stellen. Onze detox sappen dragen bij aan het verhogen van het immuunsysteem en het ontgiften van het lichaam. In onze detoxsappen verwerken wij alleen maar natuurlijke stoffen dat betekent dus ook dat het 100% vegan is. We maken voornamelijk gebruik van ontgiftings stoffen als gember, kurkuma en laoswortel. 3 sappen is een prima aantal om een 1 daagse detox kuur uit te proberen en te kijken of het voor u werkt. Was je op zoek naar meer informatie over detox sappen? Kijk dan eens op deze pagina! 

6 detox shots:

In onze introductiebox zitten 3 gembershots en 3 laosshots om uit te proberen. Deze detox shots zijn bedoeld als kickstart in de morgen of als tussendoortje bij een sapkuur. In combinatie met onze detox soepen en detox sappen zijn de shots een perfecte balans in een detox kuur. De shots dragen wederom bij aan het immuunsysteem en het ontgiften van het lichaam met een hoge concentratie van geneeskrachtige wortels als gember en laos. Wij hopen u hierbij een inkijk te hebben gegeven van de voordelen van onze introductiebox en hopen spoedig bij u voor de deur te staan met uw bestelling.

Klik hier om naar onze bestelpagina te gaan en begin gelijk met gezonde maaltijden afvallen! Probeer onze maaltijden, sappen, soepen & shots nu extra voordelig. 

 

Maurice van der Zwan

Uw Chef kok/Voedingsdeskundige

gezonde maaltijden afvallen sportmaaltijden detox kuur detoxen sapkuur verantwoord afvallen